tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post1499767925631341155..comments2024-03-22T20:20:07.004+02:00Comments on Вкусно с Бети: Ягодов чийзкейк без печенеBetyhttp://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-70541332485063478172013-06-18T21:05:17.416+03:002013-06-18T21:05:17.416+03:00Да споделя, Бети, направих този страхотен чийз кей...Да споделя, Бети, направих този страхотен чийз кейк! Получи се страхотно! Много благодаря за рецептата и споделения опит! Приятелите ми много го харесаха!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01244486506938269325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-70792363763925753382013-06-08T16:47:45.245+03:002013-06-08T16:47:45.245+03:00Страхотно изглеждат. Току що приготвих един чийзке...Страхотно изглеждат. Току що приготвих един чийзкейк с череши, но номера с отделните чашки е добро улеснение.Martahttps://www.blogger.com/profile/12282881327236588801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-27966899088893396312013-06-06T17:38:01.895+03:002013-06-06T17:38:01.895+03:00Зависи от големината на чашките. Може да прецените...Зависи от големината на чашките. Може да прецените, като измерите вместимостта на една ваша чаша, в която ще сервирате десерта. Според продуктите, зависи на коя марка са - измерете техния обем и преценете. Количествата на крема сиренето и сметаната могат да варират като общото количество да е приблизително като в рецептата.В случая, тъй като реших да го сервирам в чаши съм намалила количеството желатин, което съм сложила в креместата част. По принцип правилото е 10 гр. желатин на 500 мл течност. Тогава сместа става по-стегната и твърда.Аз исках по-лек и кремообразен десерт. Може да сервирате и в различни чаши. Събрани заедно и украсени по еднакъв начин ще са много привлекателни.<br />Надявам се, че съм помогнала.Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-23742588099275337692013-06-06T17:26:06.751+03:002013-06-06T17:26:06.751+03:00Благодаря, сърдечно!Благодаря, сърдечно!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-69807869317167714662013-06-06T16:42:15.461+03:002013-06-06T16:42:15.461+03:00Колко чашки се получават от това количество продук...Колко чашки се получават от това количество продукти?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-39376874268046538412013-05-01T22:02:23.788+03:002013-05-01T22:02:23.788+03:00Сестра ми каза, че по-хубав чизкейк не е яла!!! Бл...Сестра ми каза, че по-хубав чизкейк не е яла!!! Благодаря за прекрасната рецепта.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-37873584291064618102012-07-18T20:12:34.526+03:002012-07-18T20:12:34.526+03:00Welcome!
Thank you!!!Welcome!<br />Thank you!!!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-87818710838195364102012-07-18T20:06:01.678+03:002012-07-18T20:06:01.678+03:00Very good!!!
Accetto volentieri una tazza.
IncoVery good!!!<br />Accetto volentieri una tazza.<br />Inco~ Incohttps://www.blogger.com/profile/12075133843437108079noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-30814473816335248442012-03-19T16:20:46.751+02:002012-03-19T16:20:46.751+02:00Креми, радвам се, че се е харесал този десерт!Благ...Креми, радвам се, че се е харесал този десерт!Благодаря ти,че сподели!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-74747001133414744902012-03-19T16:00:46.852+02:002012-03-19T16:00:46.852+02:00Вече го изпробвах няколко пъти! Много се хареса на...Вече го изпробвах няколко пъти! Много се хареса на гостите и на семейството! Благодаря ти Бети за инструкциите! Вече всичко съм запомнила и не ми се налага да надничам в рецептата!Кременаhttps://www.blogger.com/profile/18422516559369281701noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-61246845302819464062011-12-23T13:05:04.894+02:002011-12-23T13:05:04.894+02:00Здравей,
става разбира се и си представям колко ...Здравей, <br />става разбира се и си представям колко е ароматен!<br /><br />Поздрави!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-80785791730812476522011-12-23T12:15:22.495+02:002011-12-23T12:15:22.495+02:00Аз го правя със сладко от ягоди. Също става :)Аз го правя със сладко от ягоди. Също става :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-79215679124523763202011-09-01T14:51:28.328+03:002011-09-01T14:51:28.328+03:00Не знам откъде си намерила ягоди,или ако си решила...Не знам откъде си намерила ягоди,или ако си решила с друг плод,пак ще се получи много вкусно.Вие в планината имате изобилие от горски плодове и тайничко ви завиждам...Надявам се да съм полезна с указанията.Ще се радвам да видя рецептата,интерпретирана от теб!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-56876710873158835582011-09-01T14:26:15.561+03:002011-09-01T14:26:15.561+03:00Леле,леле,това предстои при мен за приготвяне,ще п...Леле,леле,това предстои при мен за приготвяне,ще ползвам рецептата:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12744341334512569363noreply@blogger.com