tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post3119032881452801078..comments2024-03-22T20:20:07.004+02:00Comments on Вкусно с Бети: Шоколадова торта с круши, стафиди и сушени сини сливи - Chocolate Cake with Pears, Raisins and PrunesBetyhttp://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comBlogger42125tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-77435397285947585662021-08-20T12:10:17.533+03:002021-08-20T12:10:17.533+03:00Да, може да замените кокосовата с бяла захар. Коко...Да, може да замените кокосовата с бяла захар. Кокосовата придава освен сладост и фин аромат на карамел, което е бонус към цялостния вкус.<br />За мен е достатъчнон влажен блата, особено след като тортата престои сглобена един ден и се разреже след 24 часа поне. Но всеки има различен критерий за сочност на торта. Ние не обичаме течащи от сироп торти. Може да прецените след като опечете блатовете, ако се наложи да изравните горната част, може да опитате блата. Вземете под внимание това, че единият крем е маскарпоне и той също ще овлажни малко блата.Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-79810131558905355462021-08-17T17:20:24.417+03:002021-08-17T17:20:24.417+03:00Здравейте Бети
Тортата изглежда доста изкушаваща ...Здравейте Бети <br />Тортата изглежда доста изкушаваща и реших да я направя <br />Но искам да попитам<br />Можели да заместя кокосовата захар с обикновенна и дали блата е сочен, тоест имам предвид трябва ли да напоя или той е достатъчно влажен и направо да сглобявам ...Благодаря предварително marmura dimovhttps://www.blogger.com/profile/02290072666766781394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-86345735863961172442021-08-17T17:14:08.746+03:002021-08-17T17:14:08.746+03:00Здравейте Бети
Възхищавам се на всичко което ни п...Здравейте Бети <br />Възхищавам се на всичко което ни предлагате във блога и доста неща съм опитвала вкуса винаги е фантастичен <br />Имам няколко въпроса мога ли да заменя кокосовата захар със обикновенна и дали този блат е сочен или трябва да се навлажни <br />Благодаря предварително ❣marmura dimovhttps://www.blogger.com/profile/02290072666766781394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-71086104148674110352017-01-30T18:26:39.284+02:002017-01-30T18:26:39.284+02:00http://sladkatakushta.com/formi-za-keksove-bonboni...http://sladkatakushta.com/formi-za-keksove-bonboni-sladki/tavi-za-pechene/aluminieva-tava-za-pechene-diamet-r-20sm-visochina-10-sm.htmlBetyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-10243020769437509742017-01-30T09:59:07.825+02:002017-01-30T09:59:07.825+02:00От "Сладката къща"От "Сладката къща" Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-32125659267111038612017-01-30T08:14:03.225+02:002017-01-30T08:14:03.225+02:00Здравейте, ще приготвям тортата за рождения ден на...Здравейте, ще приготвям тортата за рождения ден на моя приятел, намирам я за уникална. Всички продукти вече са на лице, остана само да си набавя форма, в която да изпека блатовете.Бихте ли ми казали от къде е вашата, смятам че е много практична?Благодаря Ви предварително. Tina Pernikovahttps://www.blogger.com/profile/06914087904078944475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-12007602014869267452017-01-06T18:30:04.424+02:002017-01-06T18:30:04.424+02:00Този коментар бе премахнат от администратор на блога.Biliananoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-59229915446138626472017-01-06T17:45:38.277+02:002017-01-06T17:45:38.277+02:00Благодаря, Биляна! Забравила съм да сложа линк, се...Благодаря, Биляна! Забравила съм да сложа линк, сега поставих. Като кликнеш на думите лимонов крем, ще отвориш рецепта за торта, в която има рецепта на лимоновия крем, който е популярен и като Lemon curd. Ако не живеете в България може и да го откриете готов в магазинната мрежа. Приготвя се бързо и аз предпочитам домашния. Може да се замразява, в случая, в тази торта съм използвала точно замразен, оставен да се размрази в хладилник.Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-65895957569991719142017-01-06T16:59:04.980+02:002017-01-06T16:59:04.980+02:00Zdraveite, tortata vi e prevazhodno krasiva, a sig...Zdraveite, tortata vi e prevazhodno krasiva, a sigurno I ne po-malko vkusna! Bih iskala I az da se probvam da ja napravja za rojdenja den na sapruga mi. Bihte li mi kazali kakvo to4no imate predvid pod "limonov krem"? Za njakakuv vid gotov krem li stava vapros? Blagodarja vi!Bilianahttps://www.facebook.com/ChezBibi75/?pnref=lhcnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-48127280302569170542016-11-23T16:21:03.748+02:002016-11-23T16:21:03.748+02:00Thanks for following, Teresa!Thanks for following, Teresa!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-52020060876773025232016-11-23T16:19:12.738+02:002016-11-23T16:19:12.738+02:00Благодаря ти, много си мила!Благодаря ти, много си мила!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-54651444992535444702016-11-21T22:22:58.914+02:002016-11-21T22:22:58.914+02:00Бети, извини ме, захласната по тортата, съм пропус...Бети, извини ме, захласната по тортата, съм пропуснала да честитя рожденика - нека ти е жив и здрав, да ти бъде опора и щастие!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-46623461477685272372016-11-16T18:06:02.825+02:002016-11-16T18:06:02.825+02:00Wonderful * - * I'm a your new GFC follower # ...Wonderful * - * I'm a your new GFC follower # 972 ♥<br /><br />http://teresaemme.blogspot.it/Ti Emmehttps://www.blogger.com/profile/08533432485091318122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-19216777812861296722016-11-04T19:38:36.546+02:002016-11-04T19:38:36.546+02:00Да, направих, каквото можах да намаля вредностите ...Да, направих, каквото можах да намаля вредностите :). Радвам се, че ти харесва, Веси! <br />Верятно си чела за мразовеца - всичките му части са отровни. Всъщност и с тичинките на шафрана не бива да се прекалява. Както и с всяко друго нещо - важна е мярката. Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-88790853002180974472016-11-04T19:25:58.031+02:002016-11-04T19:25:58.031+02:00Thank you! Thank you! Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-85268372086864419522016-11-03T22:25:26.162+02:002016-11-03T22:25:26.162+02:00Бети, ще се повторя сигурно, но ти си истински тво...Бети, ще се повторя сигурно, но ти си истински творец!<br />Честно казано бях зажадняла за истинска твоя калорична и нездравословна рецепта:)) Тази ме удовлетвори отвсякъде - прекрасна.<br />Ще попитам, като абсолютен лаик - чувала съм, че лилавият минзухар е силно отровен, а при теб виждам, че е използван директно за украса на тортата?<br />Иначе стои фантастично!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-82152220177326196662016-11-02T20:36:17.383+02:002016-11-02T20:36:17.383+02:00Nice post
Love Vikee
www.slavetofashion9771.blo...Nice post <br /><br />Love Vikee <br />www.slavetofashion9771.blogspot.comVikee https://www.blogger.com/profile/17923236135249518285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-21390736581060930932016-11-01T11:32:35.933+02:002016-11-01T11:32:35.933+02:00Е-ха, много оригинална визия!Е-ха, много оригинална визия!Аниnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-59360707312250807462016-10-31T20:31:48.523+02:002016-10-31T20:31:48.523+02:00Сърдечно благодаря, Ели! Сърдечно благодаря, Ели! Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-44703950240537045542016-10-31T14:38:09.679+02:002016-10-31T14:38:09.679+02:00Бети, аз с малко закъснение виждам последното твор...Бети, аз с малко закъснение виждам последното творение.... Златни ръце имаш! <br />Невероятна торта, а съм сигурна, че и на вкус е такава!<br />Усмивки и спорен ден :)Елиhttps://cakeandpancake.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-27336721727296360322016-10-30T17:29:21.333+02:002016-10-30T17:29:21.333+02:00Благодаря, мила Йоли!
Поздрави!Благодаря, мила Йоли!<br />Поздрави!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-36592241737146338002016-10-30T12:28:43.370+02:002016-10-30T12:28:43.370+02:00О, Бети! Моята художничка! Фантастична приказка си...О, Бети! Моята художничка! Фантастична приказка си направила отново! Страхотна торта! Йоланта Делибозоваhttps://www.blogger.com/profile/04645685763940684096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-66486736141688863282016-10-29T18:28:38.650+03:002016-10-29T18:28:38.650+03:00Thanks a lot, Mary!Thanks a lot, Mary!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-79647436774582924052016-10-29T18:08:19.166+03:002016-10-29T18:08:19.166+03:00Beautiful !Beautiful !Mary Palumbo Collingshttps://www.blogger.com/profile/15617372181870133668noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-69304810654977828282016-10-29T17:04:01.904+03:002016-10-29T17:04:01.904+03:00Благодаря ти, сърдечно, Миленка! Радвам се, че ти ...Благодаря ти, сърдечно, Миленка! Радвам се, че ти харесва!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.com