tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post3127536139299426495..comments2024-03-22T20:20:07.004+02:00Comments on Вкусно с Бети: Мариновани пъпки от глухарче - Pickled Dandelion BudsBetyhttp://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-44720036983142390802019-04-14T14:19:47.352+03:002019-04-14T14:19:47.352+03:00Събрах пъпки от глухарчета и започвам изпълнението...Събрах пъпки от глухарчета и започвам изпълнението на рецептата. Благодаря за интересното предложение.silvana petrovahttps://www.blogger.com/profile/08922229882394860750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-11901534431867498312019-04-12T17:37:55.314+03:002019-04-12T17:37:55.314+03:00Бихте ли споделили точната рецепта?Бихте ли споделили точната рецепта?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13306338427449016037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-16285620184458705712019-04-11T21:12:28.691+03:002019-04-11T21:12:28.691+03:00Няма ли да се получи добре по метода на ферментира...Няма ли да се получи добре по метода на ферментиралата туршия? Аз правих кисел чесън по този начин и стана, даже издържа в хладилника около 7-8 месеца.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-25042582724486104462018-05-12T22:18:29.907+03:002018-05-12T22:18:29.907+03:00Опасни сте двете с Елена!:))Опасни сте двете с Елена!:))veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-48901329339651363862018-05-03T20:46:15.940+03:002018-05-03T20:46:15.940+03:00Благодаря, Хриси! Радвам се, че ти е харесала реце...Благодаря, Хриси! Радвам се, че ти е харесала рецептата.Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-4552314560136409682018-05-03T20:45:13.157+03:002018-05-03T20:45:13.157+03:00Използвала съм корени в супи.Не съм използвала зех...Използвала съм корени в супи.Не съм използвала зехтин в марината, но пък съм вкючвала в салати сурови и съответно дресинг.<br />Благодаря ти, Ели!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-31494323493471704052018-04-30T10:29:05.028+03:002018-04-30T10:29:05.028+03:00Бети, винаги изненадваш с нещо ново и нестандартно...Бети, винаги изненадваш с нещо ново и нестандартно! <br />Благодаря за интересната рецепта! <br />Поздрави и хубав ден! Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-23566746605943598192018-04-30T08:55:22.318+03:002018-04-30T08:55:22.318+03:00Бети,
аз също правя мариновани пъпки от глухарчета...Бети,<br />аз също правя мариновани пъпки от глухарчета, даже и песто.Но маринатата не я варя, а само ги заливам с оцет или зехтин и добавки.Интересно е и твоето предложение, ще го изпробвам тази пролет.Корените от глухарче също са много крехки, чудесни за всякакви ястия и супи.<br />Поздрави и лека и спорна нова седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com