tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post5361943669872347536..comments2024-03-22T20:20:07.004+02:00Comments on Вкусно с Бети: Веган сурова мус торта с боровинки и лавандула - Vegan Raw Blueberries and Lavender Mousse Cake Betyhttp://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-43705862175059083182018-02-19T18:48:48.887+02:002018-02-19T18:48:48.887+02:00Радвам се, Кате! Благодаря ти за милия коментар!Радвам се, Кате! Благодаря ти за милия коментар!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-23252432084008189182018-02-19T18:47:55.058+02:002018-02-19T18:47:55.058+02:00Дари, благодаря за хубавите думи! Ще се радвам да ...Дари, благодаря за хубавите думи! Ще се радвам да опиташ някоя рецепта и да споделиш как ти харесва. Аз обичам да ми е вкусно :) Тази торта се получи изключително лека на вкус, обикновено суровите торти са доста тежки-от многото ядки и мазнини, които се използват за да има форма и стабилност тортата.<br />За розовия храст- имаш истинско богатство! За листенцата-достатъчно е да ги изсушиш по споменатия от теб начин. Ако искаш да сушиш пъпчици-най-добре да използваш сушилня. Аз и листенцата суша в нея- става бързо, а у дома се носи вълшебен аромат. Подходящи са за чай, за приготвяне на лосион за лице и разбира се за декорация на сладкиши. Може и да си озахариш-издържат дълго време в кутийка на сухо- но сега няма да си говорим за "вредности" :)Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-2760781401646734092018-02-19T18:39:50.101+02:002018-02-19T18:39:50.101+02:00Ели, радвам се, че ти харесва тортата.Приготвянето...Ели, радвам се, че ти харесва тортата.Приготвянето не отнема много време, въпреки, че описанието може да звучи така.<br />Агарът, който използвам е на прах. Не съм виждала на ленти. Често ходя в Сокони и ще се огледам за това, което споменаваш. Бурканчето ми свърши, но ще видя дали съм запазила и ще го снимам. Купих го от едно магазинче за био храни в Добрич.Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-3550777518871442342018-02-19T14:39:09.207+02:002018-02-19T14:39:09.207+02:00Разкош от цвят и вкус! Благодаря за настроението!Разкош от цвят и вкус! Благодаря за настроението!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-73869325514079797222018-02-19T13:34:38.092+02:002018-02-19T13:34:38.092+02:00Просто си уникална!
Не знам дали някога ще се хван...Просто си уникална!<br />Не знам дали някога ще се хвана да правя веган торта, но знам със сигурност, че ако искам нещо веган да направя, трябва първо тук да погледна.<br />Прекрасни картини си "нарисувала" и творила пак.<br />Макар да не съм запалена по този начин на хранене, с удоволствие прочетох описанието към рецептата и си представям каква експлозия от вкусове е тази торта. :)<br />И като сподели, че и сушени рози има към украсата, само да не забравя, да пробвам и аз да изсуша това лято. Нещо по-специално прави ли се за тях при изсушаване, или просто накъсвам листенца и суша на проветриво място?<br />Имаме храст който знам че е ядлив и свекърва ми е правила сладко и сироп от розите.Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-45012198526006235812018-02-19T12:27:32.648+02:002018-02-19T12:27:32.648+02:00Бети,
много красива сурова торта.Определено си зас...Бети,<br />много красива сурова торта.Определено си заслужава приготовлението.Кремът ще е много вкусен.Тортата изглежда великолепно, украсата е страхотна.Какъв агар си използвала - на прах или на люспи? В магазинът " Сокони " има агар - агар, който е направен на дълги оцветени ленти.<br />Леки, спасителни и мирни пости !<br />Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com