tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post8912186807071502112..comments2024-03-22T20:20:07.004+02:00Comments on Вкусно с Бети: Билково сирене от кашу - Herbed Vegan Cashew CheeseBetyhttp://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-13869815186809899372020-06-27T10:23:52.378+03:002020-06-27T10:23:52.378+03:00Ели, много се радвам, че идеята ти е допаднала! Зн...Ели, много се радвам, че идеята ти е допаднала! Зная, че се получават и от други ядки- приготвила съм с всички изброени, с изключение на сусам.Имат различни вкусове , цветове и текстури. Всяка от ядките има определен вкус и може да се съчетае с различни подправки.Просто не ми остава време да публикувам всичко, което приготвям.Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-81306616097330017652020-06-26T11:59:19.613+03:002020-06-26T11:59:19.613+03:00Бети,
страхотно ти е веган сиренето, веднага ще го...Бети,<br />страхотно ти е веган сиренето, веднага ще го пробвам.При това имам и повод, ще го направя като малки подаръчета.Сърдечни благодарности за идеята, но става и с други ядки да знаеш.Аз правя веган сирена с почти всички ядки - кайсии, орехи, тиквени семки, слънчоглед, сусам, макадамия, бадеми, бразилски орехи.Така,че продължи да експериментираш.Чудни сирена се получават.<br />Поздрави и лека нова лятна седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-80355387055975091012020-04-05T11:56:14.045+03:002020-04-05T11:56:14.045+03:00Цвета, ще сложа линк в списъка с продукти. Тук ням...Цвета, ще сложа линк в списъка с продукти. Тук няма да можеш да го копираш и отвориш.<br />Ето накратко какво представлява. И тя е направена от същите едноклетъчни организми (дрожди) При хранителната мая те биват захранени с меласа и сок от цвекло и захарна тръстика, след което биват почистени, изсушени и “деактивирани”. Представлява изсушени люспи с жълтеникаво-оранжев цвят. Има лек ядков вкус и аромат на сирене.<br /><br />В миналото хранителната мая е била използвана във времена на войни и зарази, за да може хората да избегнат болести, свързани с липсата на витамини. Днес тя е тайната и супер здравословна съставка, която прави толкова много вегански и вегетариански ястия толкова вкусни.Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-4131478237974532412020-04-05T11:49:39.434+03:002020-04-05T11:49:39.434+03:00Thanks, Alejandra!
Take care of yourself!Thanks, Alejandra!<br />Take care of yourself!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-60231568014902230822020-04-05T09:05:33.235+03:002020-04-05T09:05:33.235+03:00Извинете за невежеството ми, какво е хранителна ма...Извинете за невежеството ми, какво е хранителна мая? Благодаря! ЦветаAnonymousnoreply@blogger.com