tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post5723154610244490471..comments2024-03-22T20:20:07.004+02:00Comments on Вкусно с Бети: Баклавички с локумBetyhttp://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-19527919998260704542014-02-18T10:29:09.539+02:002014-02-18T10:29:09.539+02:00Бети, благодаря за тази рецепта! Сладостта и вкуса...Бети, благодаря за тази рецепта! Сладостта и вкуса на тези баклавички ми е точно по вкуса! И са толкова мънички и елегантни! <br />Обрах овациите у дома!<br />Поздрави!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01244486506938269325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-66888342121461152072013-12-06T14:09:05.881+02:002013-12-06T14:09:05.881+02:00Радвам се, че ти е допаднала рецептата и си се дов...Радвам се, че ти е допаднала рецептата и си се доверила! <br />Аз по принцип не обичам тежки сиропирани сладкиши и адаптирам прословутия сироп1:1 захар :вода. Чудесно, че и на теб ти е допаднал. А за корите- ето че на мен не ми допада прекалено много тестения вкус .Искам да има много плънка и малко тесто :) Така е вкусовете на хората са различни дори на един и същ човек вкусът му с времето се променя :)<br />Много хубави импровизации с ябълките и тиквата. Нещо като мини щрудели и тиквеници ще се получат.<br /><br />Снежинките, ако имаш пред вид- много се харесват на всеки който ги е опитал- надявам се и на теб да ти допаднат. Ще ми е приятно да споделиш!<br />Благодаря сърдечно за оставеното впечатление и хубавите думи!<br />Желая весели празнични дни и прекрасна Коледа!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-48550426041512150742013-12-06T13:59:25.442+02:002013-12-06T13:59:25.442+02:00Бети, поздрави
Спечели ме с тази баклава. Правих я...Бети, поздрави<br />Спечели ме с тази баклава. Правих я 2 пъти вече и това ще е баклавата ,която ще приготвям на всички пости занапред. Аз постя вече 10 години и все не можех да си намеря точната рецепта , но тази случайно видях във форума бг мама и разбрах, че това е моята рецепта. Само да вметна , че първата я направих точно по твоите указания в рецептата. Сиропа е ама много и абсолютно точен като сладост и вкус. И понеже тия дни вече доста ме мори глад за сладко и реших да спретна снощи една , но какво напрвих - навивах корите по 2 и така ми станаха 7 , а не 14. Тъй като обичам повечко тесто и се получи екстра за моят вкус. Добавих и 5-6 леко кисели , обелени и нарязани на малки парченца ябълки, а вместо галета с 2-3 лъжици грис , разбъркани с орехите и канелата. Сега ще пробвам и трети вариант , но вместо ябълки ще сложа тиква примерно. А сега за събота и неделя , ще приготвя и твоите лимоновите звездички и силно се надявам да станат точно тези маслинки ,които се топят в устата и за които безуспешно търся рецепта за такива вече много време , а как хубаво си ги описала само. <br />Бъди щастлива и поздравиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5961823013326559241.post-23235126702331775452012-01-04T10:19:05.507+02:002012-01-04T10:19:05.507+02:00Благодаря за чудесната рецепта и обясненията!
Мног...Благодаря за чудесната рецепта и обясненията!<br />Много вкусна и лека баклава!<br /><br />Въдхитени сме у дома от всичко, което сте представили тук!<br /><br />Поздрави<br /><br />сем.ГеоргиевиAnonymousnoreply@blogger.com