Сурови малиново кокосови бисквити - Raw Raspberry Coconut Cookies



Бисквити е условно казано и веднага пояснявам. Ако поднесете добре охладени, например от фризера, при отхапване имате усещането за бисквита. Приготвянето е бързо и лесно. Още по -лесно ще е, ако решите от сместа да приготвите топчета, които няма да е необходимо да държите във фризера.

Продукти:

* 50 г кокосови стърготини
* 30 г  кокосово масло
* 2 с.л. кокосова паста
* щипка сол
* 2 с.л. кленов сироп
* 60 г малини
* настъргана кора от 1/2 лимон (с нетретирана кора)

Начин на приготвяне:

1. Извадете малините от фризера, ако използвате замразени и оставете да се размразят.
2. През това време стопете на водна баня кокосовото масло и паста.
3. Поставете всички съставки в блендера.


4. Блендирайте, като от време на време отваряте и избутвате сместа от стените надолу. Продължете докато сместа е еднородно оцветена и смесена.


5. Може да оформите топчета.


6. Или, ако искате да приготвите бисквити , разточете сместа между два листа свежо фолио с дебелина около сантиметър или малко повече. С форма нарежете бисквити. Приберете във фризера. Останалото тесто съберете на топка и отново разточете, докато свърши.



7. Поднесете непосредствено след изваждане от фризера за по-хрупкав ефект. Докато са замръзнали може да потопите в разтопен суров шоколад. Тогава няма да е необходимо да ги държите във фризера.  На мен не ми останаха за съжаление. но тези дни ще приготвя отново.

Коментари

  1. Красиво, вкусно и много апетитно !
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  2. Oh, a cookie you don't have to bake, how wonderful. They look pretty in the shape of raspberry hearts. I like that picture of the rolled dough and your pink nails. : )

    Happy Valentine's Day, Bety.

    love, ~Sheri

    ОтговорИзтриване
  3. Your cookies look so delicious! I love raspberries and coconut!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Какво сте гледали в последните 7 дни