Сурови малиново кокосови бисквити - Raw Raspberry Coconut Cookies
Бисквити е условно казано и веднага пояснявам. Ако поднесете добре охладени, например от фризера, при отхапване имате усещането за бисквита. Приготвянето е бързо и лесно. Още по -лесно ще е, ако решите от сместа да приготвите топчета, които няма да е необходимо да държите във фризера.
Продукти:
* 50 г кокосови стърготини
* 30 г кокосово масло
* 2 с.л. кокосова паста
* щипка сол
* 2 с.л. кленов сироп
* 60 г малини
* настъргана кора от 1/2 лимон (с нетретирана кора)
Начин на приготвяне:
1. Извадете малините от фризера, ако използвате замразени и оставете да се размразят.
2. През това време стопете на водна баня кокосовото масло и паста.
3. Поставете всички съставки в блендера.
4. Блендирайте, като от време на време отваряте и избутвате сместа от стените надолу. Продължете докато сместа е еднородно оцветена и смесена.
5. Може да оформите топчета.
6. Или, ако искате да приготвите бисквити , разточете сместа между два листа свежо фолио с дебелина около сантиметър или малко повече. С форма нарежете бисквити. Приберете във фризера. Останалото тесто съберете на топка и отново разточете, докато свърши.
7. Поднесете непосредствено след изваждане от фризера за по-хрупкав ефект. Докато са замръзнали може да потопите в разтопен суров шоколад. Тогава няма да е необходимо да ги държите във фризера. На мен не ми останаха за съжаление. но тези дни ще приготвя отново.
Красиво, вкусно и много апетитно !
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Oh, a cookie you don't have to bake, how wonderful. They look pretty in the shape of raspberry hearts. I like that picture of the rolled dough and your pink nails. : )
ОтговорИзтриванеHappy Valentine's Day, Bety.
love, ~Sheri
Your cookies look so delicious! I love raspberries and coconut!
ОтговорИзтриване