Медени бисквитени картички - градинска тема

Както обещах, днес ви показвам другите бисквитени картички, които направих.Бисквитките са по тази рецепта, за украсата съм използвала бял айсинг, готов за точене, а за кошерите и медената пита жълт марципан .



Надявам се, че са ви харесали и  предварително благодаря за оставените коментари и посещения!


Има и зайчета на градинска тематика...и ще ги видите утре.

Коментари

  1. Красиви бисквитки ! Като рисунки !
    Комплименти !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ивана!Радвам се, че ти харесват!

      Изтриване
  2. Страхотна идея и невероятно изпълнение! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, ама те са като книжка с приказки... Невероятни са! Поздравявам те, Бети!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кенди, благодаря!
      Радвам се, че ти харесват!

      Изтриване
  4. Страхотни са, Бети!
    Много пролетни :)
    Ще чакам и зайчетата.

    ОтговорИзтриване
  5. Приказни са! Браво за идеята и за прекрасното изпълнение.

    ОтговорИзтриване
  6. Ама то направо да се чудиш картичка ли е или бисквитка,толкова са идентични,Бети!
    Невероятен талант си,браво,мила!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Роси, :-))) -бисквитени картички...
      Сърдечно ти благодаря!
      Прегръдки!

      Изтриване
  7. Анонименмай 10, 2012

    Не мога да повярвам на очите си!
    И ти си в България?!
    В.Михайлова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. В.Михайлова,благодаря!
      Да, в България съм :-))

      Изтриване
  8. Бети, поздравления и от мен. Много си добра. Радвам се, че попаднах на блога ти. Ще те следя с интерес.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря,ajorse!
      Радвам се, че ти допада,това, което правя!

      Изтриване
  9. Малко късно ги виждам тези страхотни "картички", как съм ги пропуснала не знам, но са невероятно свежи! :) Ще ми кажеш ли с какъв отпечатък си правила пчелните кутийки :)

    ОтговорИзтриване
  10. Ани,благодаря!
    за отпечатък съм използвала истинска пчелна пита.А те самите са от жълт марципан, който перфектно съвпадна с цвета на истинската пита и е много по-вкусен от фондана.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Какво сте гледали в последните 7 дни