Суров тарт с праскови и малини - Raw Peach Raspberry Тart



Честит септември! Времето следва своя ход, независимо какво искаме ние. А ние, аз- искам лято! Надявам се  септември да е слънчев, да отида до морето и да не съм с пуловер, да има много плодове...Направих този суров тарт с летни плодове и въпреки драматичния вид, вкусът е нежен и свеж.

Минавам към рецептата.

Необходими продукти:

основа

* 100 г конопени семена
* 100 г бадеми
* 30 г тахан
* 2 с.л. студена вода

крем

* 150 г кашу, накиснато за 6-8 часа
* 200 г кокосова сметана
* 100 г малини
* 150 г обелени праскови или нектарини - това е един голям плод без костилката
* 5 ягоди
* 2 ч.л. хуск
* 70 г кокосово масло, стопено в топла вода

декорация

* малини, къпини, боровинки, ягоди
* ядливи цветя
* прах от сушено цвекло

Начин на приготвяне:

1. Смелете в блендер конопените семена и бадемите. Поставете в купа и добавете тахана и водата. Обединете в тесто. Покрийте дъното и стените на форма за тарт с подвижно дъно. Поставете в хладилника

2. За крема поставете всички съставки без кокосовото масло в блендер и смелете всичко до гладка копринена текстура. Добавете накрая кокосовото масло и отново блендирайте. Разпределете в охладената форма, загладете и приберете отново в хладилника.

3. Декорирайте с плодовете и цветята. По желание поръсете с прах от цвекло, с помощта на цедка за чай. Ако имате участъци без плодове, прахът придава мек кадифен вид, който много ми харесва.

Това е! Лесна и бърза рецепта!


Красив, вкусен и слънчев септември!

Ако блогът, рецептата и това, което споделям ви доставя удоволствие и ви харесват, ще се радвам да ме последвате в Instagram и страничката на блога ми във Фейсбук. Обичам да получавам обратна връзка за това което правя и да разбирам какво ви харесва! Споделяйте и коментирайте! Благодаря ви от сърце!



Коментари

  1. Слънчев и топъл септември ти желая, Бети и цветен като този красив тарт! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, мила Кате! Хубав да е и за теб!

      Изтриване
  2. Прекрасен суров тарт Бети, много красиво и свежо предложение.Любимите ми малини са прекрасно допълнение към украсата.
    Поздрави и прекрасна есен !

    ОтговорИзтриване
  3. Betty, thank you so much for this wonderful idea. One question: how long is needed to keep in the fridge for Step 1? And for step 2?
    Thank you again!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Thank you. dear!

      Step1 - the goal is to cool the base. It is generally not necessary, but if cold, the filing will tighten faster. Stay until step 2 is ready.
      Step2 - stand in the refrigerator until it hardens.
      If you like, you can arrange the fruit before putting it in the fridge, being careful not to sink it too much into the cream. The flowers are placed when everything is ready to serve.

      Изтриване

  4. Awesome post, as usual.Thanks for taking the time to put this all together and for sharing!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Какво сте гледали в последните 7 дни